Меділаб+

Вплив COVID-19 на рівень глюкози

вплив covid-19
0
(0)

При 🦠COVID-19 вірус діє на клітини, що виробляє інсулін, змінюючи їх секрецію. В результаті клітини недоотримують глюкозу – «голодують». У таких умовах вірус швидко розмножується і обтяжує будь-який інфекційний процес➡️ COVID-19 потребує енергії (глюкози).

Кисень вбиває COVID-19, але «харчується» глюкозою, яку бере із серця, печінки, м‘язів.
Вікових обмежень підвищення рівня глюкози в крові не існує, тому найпоширенішим методом діагностики є визначення вмісту глюкози в сироватці крові зранку «натще серце».

💡Термін виконання:

🔴 Пн-Пт:
Забір 7.00-10.00 – результат глюкози через годину з моменту здачі
Забір 10.00-15.00 – результат через годину з моменту здачі аналізу.

🔴 Сб:
Забір 8.00-12.00 – результат о 13.00-14.00.

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Наскільки Вам подобається? 0 / 5. Всього голосів: 0

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Всеукраїнський день психолога